Mit fizethetek így? Gyakran ismételt kérdések Felhasználói útmutató
Díjnet számlafizetés

Díjnet számlafizetés átirányítása az iCsekk-be
A Díjnet programból az alábbiak szerint lehet átirányítani a számlákat:
  • Lépjen be a Díjnet-be és válassza ki a „Fizetési módok” funkciót a bal oldalon látható listából!
  • A megjelenő képernyőn válassza a „Mobiltelefon: …” kezdetű feliratot, majd a képernyő alján válasszon előhívó számot a „Számlái kifizetéséhez adja meg mobiltelefonszámát:” felirattól jobbra és írja be a telefonszámát (előhívószám nélkül) a mellette és alatta jobbra látható üres beviteli mezőkbe!
  • Kapcsolja be a lejjebb található „Automatikus küldés beállítása:” és „Jelenleg fizetendő számláim azonnali küldése:” kapcsolókat és nyomja meg a [Rögzítés] gombot!
  • Ha volt „Rendezetlen” állapotú számlája, indítsa el az iCsekk Mobil alkalmazást és „Várakozó számlák” menüpontban ellenőrizze, hogy megérkezett-e az összes Díjnetben található számla!
Díjnet számlák utólagos átküldése az iCsekk-be:
  • Ha bármely okból a Díjnetben található számlák nem kerültek át az iCsekk-be, válassza a Díjnetben bal oldalon látható „Fizetendő számlák” funkciót és a megjelenő számlalistából válassza ki az érintett számlát. Ekkor a számla feletti „fülek” közül kattintson a „Fizetés” feliratúra, majd az alul megjelenő „Mobilfizetés”-re!
  • A megjelenő mobilszám listában jelölje be a korábban megadott, iCsekk-hez használandó telefonja hívószámát és kapcsolja be a „A jövőben ezek a számlák, az eddig beállított fizetőeszköz (…) helyett, kerüljenek át a kiválasztott mobiltelefonra:” kapcsolót!
    (Ha esetleg még nem szerepel a listában az a telefonszám amelyet az iCsekk-hez használni szeretne, akkor a fentebb leírt lépésekkel tud új telefonszámot megadni.)
  • Nyomja meg a [Küldés mobiltelefonra] gombot, majd a megjelenő képernyőn a [Beállítások jóváhagyása] gombot is!
ICSEKK
TELEPÍTÉS
HASZNÁLAT
MIT FIZETHETEK
dijnet
Postai csekkek
  iCsekk ÁSZF Adatkezelési tájékoztató  
Kérdezzen!
Jogi nyilatkozat
 
© copyright 2010, Díjnet Zrt. Minden jog fenntartva
 
 
iCsekk főoldal